четвъртък, 18 април 2024 г.

Сашка Васева: Лили Иванова ми предложи материална помощ за лечението

Сашка Васева на сцената на Пирин фолк.

Сашка Васева е икона на попфолка у нас. През 2013 г. й е поставена погрешната диагноза „атрофия на зрителния нерв“. Чак през 2021 г. става ясно, че има тумор на мозъка, заради което не може да вижда. Налага се животоспасяваща операция в Германия. Голяма опора на Сашка през всичките години е мъжът й Христо Бакърджиев, с когото са от 1999 г. Харизматичната звезда говори изключително рядко пред медиите. Тя се съгласи да даде ексклузивно интервю единствено пред в. „Галерия“, в което сподели изключително интересни неща.

Обичаната певица се завърна с участие на тазгодишното издание на „Пирин фолк“, с което разчувства до сълзи сърцата на феновете. След изпълнението си Сашка получава лично обаждане от легендата на българската естрада – Лили Иванова.

Лили Иванова също ми се обади. Много отдавна се познаваме, а сега звънна, защото е гледала изпълнението ми. Каза ми много хубави думи и предложи помощта си“, сподели Васева.

Лили каза, че е готова да откликне за всичко. Тя дори предложи материално да помогне, но Сашка отказа“, потвърди пред вестника любимият мъж на дупничанката Христо Бакърджиев.

Сашка Васева и съпругът й споделят още, че са били огорчени, че в социалните мрежи се злоупотребявало със здравословното й състояние и дори били обявени фалшиви дарителски сметки. Двамата признават, че сами събрали парите за тежката операция в Германия. Помогнали и приятели, а кои точно, борбената изпълнителка споделя единствено в новия брой на в. „Галерия“.

Ще направят ли дует Лили Иванова и Сашка Васева?

Истината за болестта, живота, семейството и любовта.

Откровените отговори на Васева вижте в изданието. 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html