петък, 19 април 2024 г.

„Продължаваме промяната“ откри предизборната си кампания

Снимка: Кадър Фейсбук

„Продължаваме Промяната“ даде официален старт на предизборната си кампания, в Пловдив. Надсловът на старта на кампанията, която беше предаван на живо във Фейсбук страницата на партията е „Да си довършим работата“.

Пред членове и симпатизанти на партията, говориха съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев, както и Никола Минчев.

„Днес сме изправени пред избора – между България на прехода и новата, променена България, към която вече направихме първата стъпка”, каза Петков и допълни, че вярва, че с подкрепата на гласоподавателите ПП ще довърши започнатото.

„Пред нас имаше два пътя. Лесният беше да се съединим със силите на прехода, да им оставим тук-там някой отровен канал или хранилка и все още да управляваме. Но ние избрахме трудния. Защото е крайно време мафията да си тръгне от страната ни, а не нашите деца. Ще се борим за независима България, в която искаме да живеем и в която парите отиват при хората, а не при 8 фирми. Това е трудна битка и тя няма да стане за месец или година. Това, което трябва да направим на 2 октомври, с ваша помощ, е да си довършим работата. И няма да се откажем, колкото и да им пречим”, заяви Асен Василев.

Никола Минчев също призова към това избирателите да дадат възможност на ПП да „направи следващите стъпки”.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html