четвъртък, 28 март 2024 г.

Още се чудят коя листа да оглави Бойко Рашков

Снимка: БГНЕС

Кошмарът на ГЕРБ и ДПС – ексвътрешният министър Бойко Рашков, е обсъждан като водач на листа на „Продължаваме промяната“. Това потвърди бившият вицепремиер от кабинета „Петков“ Калина Константинова пред Нова тв.

Листите на „Промяната“ все още не са готови и предстои да бъдат изчистени през следващите дни, макар че според източници на Anteni.bg Рашков е спряган да почти сигурен водач в Перник. Константинова призна, че тя ще е част от битката в някой от столичните МИР, за да се изпълни принципът на партията кандидатите за депутати да са от местата, където живеят. Христо Петров-Ицо Хазарта най-вероятно отново ще застане срещу Бойко Борисов и Корнелия Нинова. По думите на Константинова това било „доказано работещ вариант“.

Според Константинова „Демократична България“ ще бъде много по-силна, ако се яви самостоятелно на вота на 2 октомври и ще може „да разгърне тяхната по-дясна програма много по-убедително за тяхната електорална ниша“, докато за „Продължаваме промяната“ социалният пакет ще е изключително водещ в програмата им. Активистката на „Промяната“ е сигурна, че няма проблем ДБ и ПП да се коалират след вота.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html