събота, 20 април 2024 г.

Карадайъ: Кабинетът „Петков“ се конкурира с този на Виденов

Снимки: БГНЕС

Честит празник, обърна се към журналистите пред президентството лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след консултациите за третия мандат. На въпрос какво честити, той отговори:“ Днес е празник на демокрацията“.
Карадайъ определи консултациите като много конструктивни. Надяваме се с нашия конструктивизъм да сме допринесли и да сме помогнали на президента, за да вземе своето решение, добави той.
Времето ще покаже кога ще са предсрочните избори. Пътят и начинът, по който ще се стигне до тях тепърва ще го видим, добави лидерът на ДПС. движението е готов да носи своята отговорност в това.
С този кабинет ако сравняваме, не вярвам да има по-лош, отговори той на въпрос ще може ли служебно правителство да се справи с всички проблеми, които го очакват. Според Карадайъ този кабинет е най-лошият от 32 г. насам и си оспорва мястото с този на Жан Виденов. Политическата конюнктура диктува в момента България да има ценностно хомогенно евроатлантическо мнозинство в НС и управление на страната, заключи Карадайъ.
Източник: 24chasa.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html