петък, 29 март 2024 г.

И Пловдив излиза на протест

Снимки: Фейскбук

Протест под наслов „Заедно за бъдеще от 21 век! Протест против коалицията ИТН, „Възраждане“, ДПС и ГЕРБ!“ ще се проведе в петък – 17 юни 2022 т., на площад „Съединение“ в Пловдив от 19 часа.

Вижте призива на организаторите, публикуван във Фейсбук страницата на събитието: „Един протест на тези, които са за морал, демокрация и общество, отговарящи на обществения договор и ценностите от 21 век! Не на кражбите, чалгата и престъпленията! Заради децата ни! За нов “Златен век”, толерантност и уважение, за честта на всеки работещ, образован, артист, стругар, лекар, музикант, чистач, готвач, архитект, инженер, пенсионер, адвокат, писател, шивач, журналист или студент – всеки с чест и вяра в бъдещето и справедливостта! За този, който казва НЕ на престъпленията, не на псевдо патриотизма, не на нискочелните еднокнижници и мафията!“

Целта на протеста е гражданите да изразят своите активни позиции по въпроса за бъдещето на демокрацията при така формираното мнозинство в Парламента и да заявят несъгласието си относно коалицията ИТН, „Възраждане“, ДПС и ГЕРБ, съобщава адв. Атанас Костов, който е подал заявление в общината за организиране на мирния граждански митинг.

За събитието са уведомени органите на МВР.

Източник: podtepeto.com

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html