четвъртък, 28 март 2024 г.

Татяна Дончева: На “Промяната“ им трябва мястото на вътрешен министър за Гюров

Татяна Дончева, кадър бТВ

На „Продължаваме промяната“ им трябва мястото на вътрешен министър за Андрей Гюров, каза Татяна Дончева в ефира на bTV. Тя уточни, че това е слух, но от достоверен източник и самата тя била изненадана. „Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ беше една импровизация на „Продължаваме промяната“, каза Дончева по повод предложението той да стане шеф на комисията. Според нея КПКОНПИ не може да измести прокуратурата и управляващите се занимават с глупости.

„Сценаристите мъчат да се ситуират в политическия живот на България“, смята Татяна Дончева. „Те вероятно си мислят, че политиката е една дейност по разделяне на пари, обаче се оказва, че това не е съвсем така. Парите, който има да си ги дели, си ги дели. Но трябва да се извършат и други неща“, казва тя.

По думите ѝ това, което се случва от миналата година е опит да се реши невъзможността да се състави правителство от несъвместими части. „Когато натресеш правителство, което не може да се справи с никакви задачи и гледат на политиката като шоу, ти не си решаваш проблемите, ти ги разтегляш във времето, докато в един момент не ти писне“, смята Дончева.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html