четвъртък, 18 април 2024 г.

„Продължаваме простотията! “А-отборът“ на позора

Снимка: Булфото

Вдигнатият среден пръст от депутата Ицо Хазарта вчера в парламента продължава да бъде коментиран. По време на дебатите се видя как народният представител си направи селфи със среден пръст към парламентарната група на ГЕРБ-СДС, докато те държат листове с надпис „Оставка“.
По-късно на депутата бе наложено наказание „забележка“, но в социалните мрежи към Хазарта бяха отправени много критични коментари. Един от тях е на бившия министър на образованието Красимир Вълчев.
„Продължаваме простотията!
“А-отборът“ на позора.
Христо Петров е член на Комисията по култура и заместник-председател на Комисията по образование и наука. Образованието, което като процес включва и възпитание.
Това е промяната. Това е новият управляващ, който отговаря за възпитанието на децата и за културата. Добре би било следващия път, когато обвиняваме учителите, че не успяват да (до)възпитат децата, да си спомним тази снимка и факта, че този човек отговаря за възпитанието и културата. И да се поставим на мястото на учителите, които полагат всекидневни многочасови усилия да възпитават. Борейки се с всички неблагоприятни възпитателни въздействия на средата, в която растат децата ни. Очаквайки подкрепа, поне от хората, които отговарят за образованието“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html