петък, 26 април 2024 г.

Бойко Борисов отговори на Гриша Ганчев: Само добро е видял

Снимки: Фейсбук

Бившият министър-председател Бойко Борисов заяви, че собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е видял само добро от управлението на ГЕРБ.
Думите му дойдоха в отговор на обвиненията от страна на бизнесмена, че предишните управляващи са професионални лъжци и са поставили изграждането на стадион „Българска армия“ като разменна монета срещу неща, които Ганчев е трябвало да извърши.
„Не съм го слушал и не ме интересува. На тях все някой друг им пречи – и срещу „Левски“, и срещу „Лудогорец“. Не съм го слушал, но той само добро е видял от нас. Само добро“, каза Борисов.
Той говори след шестата поредна шампионска титла на „Витоша“ (Бистрица) в първенството за ветерани. Във финала Борисов вкара четвъртия гол при победата с 4:2 срещу „Локомотив“ (Пловдив).
В интервю пред телевизията на ЦСКА Ганчев каза, че предишните управляващи са му „намазали ските“. „Имаше разменна монета, докато бяха предните на власт (ГЕРБ). Мисля, че това правителство си е окей, хората имат желание, като нас, да свършим работа. Предните… мои лични неща трябваше да свърша по техни политики и да стане работата със стадиона. Свърших ги, намазаха ми ските… Да са живи и здрави.“
В средата на декември 2021 г. Ганчев каза, че построяването на стадиона е последната му голяма мечта. Тогава заяви за България при Борисов, че това е „територия, в която главният макак обладава по един или друг начин цялото стадо“.
Бившият премиер беше попитан и въпрос по темата за Северна Македония, но каза, че по спортен екип няма да коментира. Борисов посочи, че тренира футбол всеки ден. „И най-хубавото е, че пенсионери се събират и ритат. А пък нивото на някои не е по-лошо от професионалния футбол. Всеки обед тренираме – другите обядват, а ние тренираме“, каза той, заобиколен от няколко души с бели тениски с неговия лик.
Източник: dnevnik.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html