сряда, 24 април 2024 г.

„Левски“ вкара три гола на „Пирин“, фенове изгониха бивш цесекар

Снимки: Dsport

„Левски“ спечели с 3:1 предпоследната си контрола от зимната подготовка, която се изигра на стадион „Георги Аспарухов“. Два гола за успеха вкара Билал Бари, а един прибави Димитър Костадинов.

Единственото попадение за Пирин беше дело на Антон Карачанаков, който предизвика гнева на публиката. Бившето крило на ЦСКА отпразнува гола си пред двата сектора – А и Б, в които бяха феновете на домакините. Последваха бурни освирквания, а няколко фена нахлуха на терена. Карачанаков се прибра в съблекалните и не доигра мача.

Последната контрола на „Левски“ е срещу „Царско село“ във вторник от 14:00, след което тимът на Станимир Стоилов се изправят срещу „Локомотив“ (Пловдив) в първия с официален мач за 2022-ра.

„Смятам, че постъпката на Карачанаков е недопустима за професионален футболист. От „Пирин“ трябва да го накажат. Можеше да развалим тази хубава проверка. Ситуацията бе доста напрегната. Под никаква форма не оправдавам поведението на нашите привърженици. Футболът е игра за джентълмени, всеки трябва да си гледа своя отбор“, коментира след срещата Мъри.

„Георги Миланов го пуснахме да усети тръпката от футбола. Трябва да преодолее страха и неувереността след контузията. Той ще го направи и ще си върне увереността в играта. За всеки футболист е важно да вкарва голове. Бари трябва да подобри завършващия си удар и подаване. „Левски“ трябва да е готов за старта. Днес не ми хареса динамиката и скоростта. Въпрос на характер. Това са наши проблеми, надявам се да ги решим. Търсим промени в динамиката и футболната увереност“, завърши специалистът.

Източник:  dsport.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html