петък, 19 април 2024 г.

Владимир Пенев и Бойко Кръстанов гостуват с моноспектакъл в Бургас

Снимка: Община Бургас

Моноспектакълът „Всички страхотни неща“ с Бойко Кръстанов ще гостува в Културен дом НХК в Бургас на 28 януари за първи път.

Постановката предоставя на публиката едно необикновено преживяване. Част от зрителите са на сцената и се включват в нея като неформални участници.

Спектакълът, режисиран от Владимир Пенев, разказва историята на едно шестгодишно момче, което започва да прави списък с всички страхотни неща, за да помогне на майка си да спре да бъде тъжна. Всички неща, заради които си заслужава да живееш.

  1. Сладолед.
  2. Бой с водни пистолети.
  3. Да стоиш буден след часа за лягане и да ти дават да гледаш телевизия…

Скоро този списък започва да поема своя собствен живот. А главният герой, изигран от Бойко Кръстанов, пораства и опознава себе си през него.

„Всички страхотни неща“ е пиеса за дългия път, който сме готови да извървим заради хората, които обичаме. Тя ще ви накара да се смеете, да плачете, да се замислите, да напишете своите страхотни неща. Постановката намира перфектния баланс между борбите ни в живота и това да успеем да отпразнуваме всичко хубаво в него, споделят организаторите.

„Всички страхотни неща“ е една пиеса, която излиза от всички рамки на театъра. Неслучайно през 2016 година тя получава своята телевизионна адаптация в HBO. Aвтори на пиесата са Дънкан Макмилан и Джони Донахоу.

Режисьор на спектакъла е Владимир Пенев. Превод: Радослав Петкашев

Източник: Община Бургас

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html