четвъртък, 18 април 2024 г.

Венци Стефанов: Подписахме със сина на Гонзо, „Лудогорец“ пак ще е шампион

Снимки: интернет
Президентът на „Славия“ Венцеслав Стефанов разкри интересен входящ трансфер в клуба. „Белите“ са подписали договор с нападателя Александър Иванов, който е син на Георги Иванов – Гонзо. 22-годишният футболист до този момент беше част от  „Локомотив“ (Пловдив).
„Преди Нова година привлякохме сина на Хосе Мари Бакеро – Джон. Сега мога да разкрия, че и синът на Гонзо идва при нас, подписахме. Александър Иванов е нападател, надявам се да ни помогне в атаката. Момчето има качества“, каза пред „Блиц“ Стефанов.
Той не вярва да има нов конгрес тази година. „Скандалите ги забъркват тези, които искат да превземат БФС. БФС си работи, няма вина. Но Бербатов и екипът му правят простотия след простотия. Аз не мисля, че ще има нов конгрес тази година. Ще видим, времето е пред нас и ще покаже. Не виждам смисъл да се прави конгрес след конгрес, за да може някой да си чеше егото. Нека Бербатов извади пари и да го организира. Той едно кафе не е черпил. Неговият екип всъщност не са само тези, които са с него. Има други хора зад Бербатов, които искат да управляват. Чудя им се на акъла“, отбеляза бившият член на Изпълкома на БФС.
Според Стефанов шампион и тази година ще е „Лудогорец“. „И този сезон шампион ще е „Лудогорец“, така ги виждам нещата. Да, представиха се незадоволително есента, но ще си вземат бележка и ще се стегнат. ЦСКА също има шанс, ще видим. От тези шампионски опити забравяме за националния отбор и юношеските гарнитури. „Лудогорец“ и ЦСКА се напълниха с чужденци, българските футболисти остават на заден план. Срам и резил, не харесвам такива шампиони“, отсече Стефанов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html