15.5 C
София
неделя, 2 октомври 2022 г.

С Диана Експрес, Керана и Дара посрещат Нова година в Пловдив

Снимка: Culture in Plovdiv

За всички пловдивчани и гости на града, които са решили да посрещнат Новата 2022 година на открито, Община Пловдив организира музикална програма на сцена, разположена пред сградата на общината на пл. „Стефан Стамболов“, която ще започне на 31 декември, точно в 22.00 часа. Публиката ще има възможност да се наслади на изпълненията на „Керана и космонавтите“, култовата българска група „Диана Експрес“, танцьорите от фолклорен ансамбъл „Тракия“ и любимката на младото поколение Дара. Водещ ще е Деян Славчев – Део.

Непосредствено пред и около сцената ще има обособена зона, в която желаещите ще могат да влизат срещу представяне на валиден зелен сертификат. Ограждението ще разполага с две обособени места за регулиране на потока от посетители – един за вход, и друг – за изход. Служители на Общинска охрана ще следят за спазване на мерките. Община Пловдив призовава публиката да се весели и празнува разумно, да не допуска струпвания и да спазва приетите противоепидемични мерки, с които да се гарантира здравето на присъстващите.

Със своя заповед, Кметът на Пловдив Здравко Димитров отмени зарята в новогодишната нощ. По този начин градът под тепетата ще подкрепи инициативата на фондация „Четири лапи“, към която се присъединяват някои от общините в страната. От градската управа призовават гражданите да не използват пиротехника и фойерверки в честванията на Нова година.

 

График по часове в Новогодишната програма:

22:00 ч. – „Керана и космонавтите“

22:45 ч. – „Диана Експрес“

23:35 ч. – Фолклорен ансамбъл „Тракия“

23:50ч. – Директно излъчване на новогодишното обръщение на Президента на Република България Румен Радев

00:05 ч. – Фолклорен ансамбъл „Тракия“

00:30 ч. – Начало на концерта на Дара

Водещ: Деян Славчев – Део

 

 

Източник: Culture in Plovdiv

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html