петък, 26 април 2024 г.

Спас Делев се разбра с „Лудогорец“

Снимки: ludogorets.com

От „Лудогорец“ официално обявиха трансфера на Спас Делев на клубния си сайт. Бившият играч на „Арда“ подписа с шампиона на България. Националът има 18 срещи до момента през сезона в efbet Лига, в които е отбелязал 5 гола и е дал 4 асистенции. В турнира за Купата на България пък отбеляза на Ямбол за победата с 3:0, преди кърджалийци да отпаднат от ЦСКА в следващия кръг надпреварата.

Делев бе част от „Арда“ близо две години и половина, а преди това има престои в „Пирин“, ЦСКА, „Мерсин“, „Лас Палмас“, „Локомотив“ (Пловдив), „Берое“ и „Погон“ (Шчечин).

„Лудогорец“ реализира втория си зимен трансфер. В четвъртък клубът финализира преговорите със Спас Делев. Националът на България премина успешно медицинските изследвания, след което подписа договор с десеткратния шампион. Делев, който за последно игра в „Арда“, ще бъде представен във Варна в началото на януари 2022 г. В морската ни столица отборът се събира за началото на зимната подготовка, откъдето на 10 януари заминава на лагер за Турция“, написаха от клуба.

„За мен е чест да премина в „Лудогорец“. Идвам, за да сбъдна една моя мечта – да стана шампион на България. Вярвам, че ще помогна на новия ми отбор в борбата за титлата“, коментира Делев.

Той е вторият футболист, който подписа договор с „Лудогорец“ през последните десет дни. Преди него шампионът привлече бразилското крило Рик Джонатан, който ще се присъедини към отбора на лагера в Турция.

Изгочник:  ludogorets.com

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html