5.8 C
София
неделя, 25 септември 2022 г.

Бар във Великобритания е украсен със 100 елхи

снимки: БТВ

Един бар определено си е извоювал определението най-коледно украсен бар във Великобритания.

Всяка година The Churchill Arms в лондонския район Кенсингтън се превръща в най-празничният пъб в Обединеното кралство. Тази година на фасадата му греят рекордните 135 000 лампички, а коледно настроение създават 100 елхи.

Построен през 1750 г., The Churchill Arms е една от най-разпознаваемите и известни  места в Лондон, не само по време на коледните празници, а и заради това, че  през останалата част от годината е покрит с цветя и натъпкан със сувенири, посветени на най-популярния британец – Уинстън Чърчил.

Пъбът е бил посещаван от баба и дядо на Чърчил навремето, а днес е известен с това, че сервира истински ейл, автентична тайландска кухня и е най-снимания в „Инстаграм“ лондонски бар. Тази година се навършват 30 години, откакто започва традицията да се украсява фасадата.

Първоначално започват само с 10 елхи и няколко гирлянда светлини, за да се стигне днес до това, което всеки лондончанин или гост на града по празниците иска да види на живо.

Тази година  екипът от декоратори декоратори работи близо месец, за да преобрази за пореден път фасадата. Планирането винаги започва през лятото, а светлините започват да се поставят от октомври, като се започва от покрива и се слиза надолу.

Това не е лесна работа, тъй като декорирането започва рано сутринта около 5 часа, когато все още няма движение по улиците в квартала, и приключват около 10 сутринта, преди да бъде отворен пъба.

Но усилията си струват, защото в крайна сметка това е всепризнато най-коледния бар, който някога сте виждали.

 

Източник: БТВ

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html