5.8 C
София
неделя, 25 септември 2022 г.

Оферта от Дубай бави Спас Делев за „Лудогорец“

Снимки: temasport.com; Dsport
Спас Делев е склонен да подпише с „Лудогорец“, но на хоризонта е излязъл нов клуб, който го иска. Става дума за отбор от Кувейт.
Делев взима най-голямата заплата в Арда и е ясно, че от Кърджали ще го пуснат без пари по две причини – първо, защото ще намали фонда „работна заплата“, и второ, защото преди дни директорът Ивайло Петков заяви, че на играчите с голям принос няма да им се правят спънки, когато се разберат със следващия си клуб, пък дори и да имат действащ контракт с „Арда“.
Делев е получил две оферти от България, пише „Мач Телеграф“. Едната е от „Лудогорец“, а другата от ЦСКА 1948. Говори се, че Спас е прибирал близо 30 000 лева в Кърджали. Ясно е, че “червените” и “орлите” трябва да му дадат повече, за да парафира. И точно тук изниква въпросът – дали те могат да надцакат клуб от Кувейт, за който и 50 000 евро на месец не са нищо особено.
Делев е на 32 години и добре осъзнава, че сега е моментът за последния голям договор в кариерата му. Така че той едва ли ще бърза. Ако реши да остане в България, дестинацията е една – Разград. Но ако прецени, че може да хване последно “10”, може да поеме пътя към Близкия Изток.
Факт е, че „Лудогорец“ се нуждае от подсилване в атака и особено по фланговете. Там на ниво е само Кирил Десподов, докато Мавис Чибота и Дорин Ротариу лъкатушат във формата си, а Бърнард Текпетей и Вандерсон са контузени и не е ясно кога ще се върнат в игра. Близо до преминаване в Разград е и бразилското крило Рик от Сеара.
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html