сряда, 24 април 2024 г.

Емблематични пловдивски оркестри с безплатни концерти на открито

Снимка: Culture in Plovdiv

Продължават безплатните концерти на „Биг Бенд Пловдив“ и „Духов оркестър Пловдив“ с диригент Николай Гешев на любими пловдивски места. В навечерието на предстоящите Коледни празници, пловдивчани и гостите на града могат да чуят изпълненията им на различни сцени, разположени в районите Централен, Западен, Северен и Тракия, както и на Коледния базар на пл. „Централен“.

Талантливите музиканти ще зарадват публиката с изпълнението на емблематични коледни мелодии -“White Chrismas”, “The Most Wonderful Time of the Year”, “Jingle Bell Rock”, “Feliz Navidad”, “Here Comes Santa Claus”, “Santa Is Coming To Town”, “Have Yourself a Merry Little Chrismas”, “Auld Lang Shine” и много други любими песни и музика, поднесени с любов и професионализъм.

С инициативата си, Община Пловдив иска да създаде празнично настроение на пловдивчани и да предостави възможност на повече хора да се докоснат до прекрасните изпълнения на две от пловдивските музикални емблеми. Солист на „Биг Бенд Пловдив“ е талантливата Един Унджиян.

Снимка: Culture in Plovdiv

Програмата продължава с пет предстоящи концерта:

Концерти „Биг Бенд Пловдив“

20.12. Район Тракия – „Парк 2019“, начало 18:00 ч.

21.12 пл. „Стефан Стамболов“ , начало 17:00 ч.

22.12 Район Западен, до елхата в новия парк, начало 18:00 ч.

26.12 пл.„Стефан Стамболов“, начало 12:00 ч.

Духов оркестър Пловдив

23.12 Район Северен до Новотел Пловдив, към Пешеходния мост, начало 17:00 ч.

 

Източник: Culture in Plovdiv

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html