петък, 26 април 2024 г.

Кайседо спаси ЦСКА срещу „Арда“

Снимки: Dsport

С два гола с глава в последните секунди на двете полувремена Жорди Кайседо донесе равенство за ЦСКА при 2:2 с „Арда“. Домакините два пъти повеждаха в Кърджали след головете на Тонислав Йорданов и Иван Коконов.

С точката воденият от Стойчо Младенов отбор се доближи на пет от водача „Лудогорец“ преди прекия двубой помежду им на „Българска армия“ в понеделник. След срещата треньорът на „Арда“ Славко Матич разкри, че в клуба има проблем и част от отбора работи срещу него. Заради това е извадил от групата Пламен Крумов и Жуниньо.

„Имаме вътрешни неприятности и съм много разочарован. При вас идва един честен треньор и въпреки това има хора, които работят срещу нас. Исках да подам оставка след мача (б.а. – срещу „Локомотив“ Сф), но нека ме изгонят. И да знаете – Крумов не е контузен, аз го изгоних от групата. Жуниньо също. Причината е, защото не работят за доброто на отбора. Нека ме изгонят, няма проблем. Моето желание е да остана и да направим много неща по време на подготовката. Има обаче много неща, които влияят негативно. Откакто съм дошъл, има група хора, които работят срещу мен. Загубихме две точки, доминирахме през целия мач. Горд съм с момчетата“, сподели Матич.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html