събота, 20 април 2024 г.

„Берое“ попари „Левски“ с късен гол

Снимки: Dsport

„Левски“ завърши наравно в последния си мач за 2021 г., след като направи 1:1 с „Берое“ като гост. Билал Бари откри още преди почивката след подаване на Марин Петков. След почивката гол на Димитър Костадинов беше отменен заради засада. Алиун Фал изравни след пас на Илиян Стефанов.

„Сините“ са непобедени от края на октомври и е са серия от 6 мача без загуба. Тимът на Станимир Стоилов ще зимува на шесто място в Първа лига с 26 точки, на три зад „Берое“.

„Подобрихме организацията и тактическата дисциплина на терена и от там дойдоха добрите резултати. Днес не трябваше да допускаме толкова късен гол. Покачи се кондиционното ниво на отбора. Футболистите понабраха форма. Организацията в играта ни е на много по-високо ниво“, каза треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов. „След 20-ина дни ни предстои началото на подготовката. „Левски“ има месец и половина, в който още да подобрим нивото си и да радваме хората. Като се има на предвид, че имаме двама нови, до началото на подготовката ще успеем да привлечем още някой и да започнем заедно всички. Това е добре за клуба, когато селекцията е завършена преди началото на подготовката. В последните 13 години един идва, друг си тръгва в последния момент. Български футболисти, освен наши юноши, нямаме желание да привличаме. Ще си ги развиваме и ще направим така, че да изглеждат като футболисти на „Левски“, каза още наставникът на „сините“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html