5.8 C
София
неделя, 25 септември 2022 г.

Костадин Костадинов: Коалицията е продукт на външен натиск

кадър: БНТ

„Коалицията е продукт на външен натиск“. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод подписаното споразумение между „Продължаваме промяната“, БСП, ИТН и ДБ. По думите на Костадинов в нея влизат антагостични една срещу други партии.

Даде за пример отличаващите се като идеологии БСП и „Демократична България“. Според Костадинов се вижда крайно нежелание за коалицията именно у тях.

„Това е едно управление, което е назначено от американския посланик с идеята, че тук най-накрая трябва да се сложи край на тази политическа безизходица“, заяви Костадин Костадинов.

Той изрази надежда преди всичко да се постави интересът на българските граждани. В момента, в който управляващите забравят кой ги е изпратил в управлението, започва тяхното пропадане.

Не отричаме коронавируса, привърженици сме на ваксините, но това, което ни предлагат като ваксина, това не е ваксина, това е нещо в експериментален период. Не може да се каже, че зеленият сертификат дава свобода, при положение, че той налага ограничение да се ходи на работа.

Източник: БНТ

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html