четвъртък, 28 март 2024 г.

Десподов: Играхме по-добре от „Мидтиланд“, не сме доволни

Снимки: Dsport

Звездата на „Лудогорец“ Кирил Десподов бе крайно разочарован от равенството 0:0 с „Мидтиланд“ в груповата фаза на Лига Европа. Крилото сподели, че той и съотборниците му са играли по-добре от датския съперник и допълни, че разградчани няма как да са доволни от резултата.

„Според мен играхме много по-добре от „Мидтиланд“. И двата тима имаха своите положения, но ние държахме повече топката и искахме повече победата. Успяхме добре да излизаме от пресата на съперника. Няма как да сме доволни. Всички съжаляваме, но ще работим, за да се подобряваме. Всеки мач е мотивация за нас. Искахме победата в този мач“, каза националът.

След равенството Лудогорец“ завърши с 2 точки на последното място, а „Мидтиланд“ остана трети с 9 пункта и ще участва в Лигата на конференциите напролет. „Цървена звезда“ и „Спортинг“ (Брага) продължават към 1/16-финалите на Лига Европа.

Треньорът на датчаните Бо Хенриксен говори след мача и за бъдещето на Божидар Краев, който е спряган за завръщане в „Левски“. „Божидар е много добър човек и футболист. Ще видим какво ще се случи на трансферния прозорец. Ще направим най-доброто и за двете страни. Не знам какво ще се случи през януари. За момента има слухове. Нямам представа какво ще бъде решението. Имаше опции през лятото, но не се случиха. Ще видим какво ще стане“, заяви Хенриксен.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html