16.1 C
София
неделя, 2 октомври 2022 г.

Феновете на „Левски“ събират 30 000 лв. за школата

Снимки: Фейсбук

Привържениците на „Левски“ са се заели с нова инициатива. Тя има за цел да се съберат 30 000 лева, с които да бъдат подкрепени детско-юношеските формации на тима, които да могат да организират зимни лагери за отборите до 17 и 19 години. Крайният срок за събиране на средствата е края на календарната година.

Ето какво съобщиха феновете от „Ултрас Левски“:

„Уважаеми Левскари,

преди няколко седмици по инициатива на Ултрас Радомир направихме няколко срещи с Ръководството и Треньорския щаб на ПФК Левски в лицето на Наско Сираков, Мъри Стоилов и Йончо Арсов. Целта беше – подпомагане на деца от школата и по време на разговорите обсъдихме как да надградим идеята.

Именно така бе дадено началото на днешната инициатива – събиране на средства за зимни лагери на отборите от U17 и U19. Целта е събиране на сумата от 30 000 лв. до края на календарната 2021 година!

Вярваме в страхотния нюх на Мъри Стоилов за налагането на млади момчета в представителния тим и точно поради неговото огромно желание за изпращане на юношески отбори на зимен подготвителен лагер това се превърна в един от основните мотиви за стартирането на тази кампания. Убедени сме, че с общи и задружни усилия можем да я доведем до успешен край. Като за начало нашата организация се включва с 1000 лв. Неколкократно в подобни начинания сме казвали, че най-важното е масовата съпричастност, затова всеки човек и всяка сума е важна.

Само Левски!“, пишат от „Ултрас Левски“.

Сметката за дарения:

IBAN: BG76IABG80981000669903

BIC/SWIFT: IABGBGSF

Титуляр: ПФК ЛЕВСКИ АД

Основание: ДАРЕНИЕ ЛАГЕР ДЮШ

Източник: facebook.com

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html