19 C
София
събота, 1 октомври 2022 г.

Съдружник на Крушарски вади 2 млн. лв за „Локо“ (Пд)

Снимки: Dsport; Локо Пд

Собственикът на „Локо“ (Пд) Христо Крушарски има нов съдружник, с когото ще си делят разподите по издържането на футболния клуб. Това бизнесменът обяви пред Diema Sport. Името на ортака на Крушарски щяло да стане ясно скоро. Двамата ще осигуряват бюджета на клуба, който е 4,5 млн. лева.

„Имам нов финансов партньор, който влиза 50/50 с мен в клуба. Щe разберете скоро кой е. От миналата седмица е това. Тази година ще нулираме разходите за „Локомотив“.

Преди време започнах да говоря, че ще започна да печеля. Миналата година имах под 2 млн. разходи, а тази година разходите ще са нулеви. Много хора не вярват в това. Бюджетът на „Локомотив“ е 4,5 млн. лева.

Той не скача драстично. Ще управляваме заедно с новия човек. От миналата седмица вече сме партньори. Обновихме Управителния съвет, той има двама човека в него. Ще има много промени. Ние не сме толкова богати, че да пилеем. Ще намаляваме разходите и ще увеличаваме приходите. След Георги Иванов-Гонзо друг спортен директор няма да има. Ще търсим мениджър. Засега Тунчев ще изпълнява тази роля“, заяви Крушарски.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html