петък, 26 април 2024 г.

ЛГБТ активист и „официален посланик“ в ЕС се изживява като Богородица

Снимка: Фейсбук

Думите на автора Кристиян Шкварек в този текст може да звучат скандално, но няма съмнение, че християнска Европа, фундаментът на цивилизацията е поела по един път, който ще я разруши отвътре. Това е мечта на азиатския департамент и една велика сила, която чака и вратата е отворена. Дали това все още може да бъде спряно и поправено, трудно е да се каже. Засега трябва да се алармира.

Кристиян ШКВАРЕК

Това е Рикардо Симонети, ЛГБТ активист на служба в Европейския парламент като „официален посланик на ЛГБТ общността към ЕС“. За тазгодишното Рождество реши да се преобрази на Богородица, като част от еднополова двойка.

Този човек не е самоинициативен активист в частно НПО. Tой работи за ЕС, с данъците на европейците. Плаща му се, за да си прави гавра с вярата, която формира този континент и все още е водеща сред населението. Европейският съюз одобрява, подкрепя, финансира и насърчава това и всички подобни действия и кампании. Междувременно отказва всякакво споменаване на Християнството като исторически основополагащ елемент от Европа, както и преследва все по-радикално всякакво свободно изразяване на консервативни, тоест християнски възгледи. Камо ли, ако са критични към ЛГБТ идеологията.

Ако все още сте поддръжници на ЕС, ще ви помоля да ми обясните, да ме убедите, защо един християнин трябва все още да подкрепя съществуването на организация, която вече неприкрито заявява себе си като враг на вярата му? Защо трябва един християнин да иска да членува във враждебна към него геополитическа система? Убедете ме защо не следва да развеем знамето на анти-ЕС кампаниите и каузата за напускането му?

Защото ще живеем една идея по-бедно? Първо, това не е сигурно, и второ – можем ли да наричаме себе си християни, ако заради пари избираме да сме с тези, които гаврят и заличават Христос?

Източник: Фейсбук

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html