четвъртък, 25 април 2024 г.

Жозе пак би ЦСКА, пожела титла на „червените“

Снимки: twitter.com/officialasroma

ЦСКА приключи в Лигата на конференциите със загуба от „Рома“ с 2:3 в София. „Червените“ бяха тотално надиграни, но в края италианците се отпуснаха и позволиха на българите да вкарат два гола на честта.

„Вълците“ поведоха с 3:0 с два гола на Тами Ейбрахам в 15-ата и 53-ата минута и един на Борха Майорал в 34-ата. За „армейците“ точни бяха резервите Хамза Чатакович и Яник Вилдсхют.

Тимът на Стойчо Младенов завършва турнира с реми, пет загуби и с голова разлика 3:13. „Рома“ спечели групата, след като в другия мач „Бодьо/Глимт“ и „Заря“ (Луганск) направиха 1:1. Така норвежците остават втори, украинците – трети.

„Беше трудно до последната секунда. Докрая ЦСКА игра с достойнство и чест. Стойчо Младенов направи смени в опит да промени нещата, което даде резултат. Казах, че 5:1 в Рим не беше реален резултат. Днес трябваше да бием и заслужавахме, но ЦСКА завърши двубоя много добре, със сила. Късметлии сме да завършим първи, защото трябваше „Бодьо“ да не печели двубоя си. Трябва да съм честен и да кажа, че ЦСКА е по-добър отбор от точките, които завоюва. Знам, че за тях това е началото на дълъг работен процес със страхотен треньор, който знае какво иска от отбора си и могат да се борят с „Лудогорец“, за да спечелят титлата в България“, каза наставникът на „Рома“ Жозе Моуриньо.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html