събота, 27 април 2024 г.

Забраняват на Роналдо да кара скъпите си коли

Снимка: automedia.investor.bg

Наред с главоломните си успехи във футбола Кристиано Роналдо е известен и с колекцията си от изключително луксозни автомобили. На португалската суперзвезда обаче може да му бъде забранено да стига до тренировъчната площадка на „Манчестър Юнайтед“ с пищните си превозни средства, пише в. „Марка“.

Новият временен треньор на тима Ралф Рангник прилага строги методи, независимо в кой клуб работи, и то по въпроси, отнасящи се както до игралното поле, така и извън него. Ролята му в „Юнайтед“ няма да бъде изключение.

Докато бе в РБ „Лайпциг“, той позволяваше на футболистите да се явяват на тренировки само със служебните си коли. „Мирър“ твърди, че тази негова практика може да се наложи и сега в „Юнайтед“.

Роналдо има колекция от автомобили на стойност над 20 милиона евро, включително ферарита, ламборджинита и отскоро „Бентли“ за 300 000 евро, с което е заснет да се появява на тренировъчната площадка на клуба.

Предишните треньори бяха склонни да му дават повече свобода и извън терена поради неговия статут на звезда и значението му за отборите, в които играе. Новият германски треньор обаче никога не е правил изключения само за определен играч, което може да предизвика известно напрежение помежду им сега…

Източник:  24chasa.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html