петък, 19 април 2024 г.

Николай Михайлов: Хорската злоба е голяма, в България съм повече мразен

Снимки: Нова тв; Sportal

„Никулден в нашето семейство е на почит. Обръщаме му много внимание. Събираме се обикновено най-близките, както и за Коледа и Нова година. Баща ми по принцип къса люспа от шарана.

Опитваме се да възпитаваме децата да уважават традициите“, разказа вратарят на „Левски“ и националния отбор на България – Николай Михайлов в предаването „На кафе“ по случай своя имен ден. „Аз съм доста класически тип относно суеверията, имам си ги. Държа една икона на Св. Николай Чудотворец, която винаги е в моя несесер. Уважаваме празниците, аз често ходя на църква, въпреки че много неща се говорят за моето семейство. Също така стъпвам с десния крак винаги на терена. Но естествено няма гаранции, понякога се получава, понякога – не, но не трябва да спираш да си правиш въпросните суеверия“, заяви стражът.

„Започнах с номер 88, тъй като любимият ми вратар е Джанлуиджи Буфон, но не тръгнах много добре с него. В Нидерландия исках да взема №1, но нямаше как и затова реших да нося номер 13. Спечелих всичко възможно там, общо смених 6 държави. Във Верона не ми провървя, там бях с огледалното 31 и не се получиха нещата“, сподели откровено той.

„Със сигурност съм повече мразен в България. Харесват ме феновете на „Левски“. Цялото ми семейство е от тук. За мен обичта на феновете е достатъчна. Аз съм си непукист, наясно съм, че хорската злоба е голяма. Аз отдавна не плащам данък обществено мнение“, завърши вратарят.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html