петък, 29 март 2024 г.

Стойчо Младенов: Отиваме за точки в Украйна

Снимки: Dsport

ЦСКА отива за мача със „Заря“ в Украйна с целта да спечели точки, заяви треньорът Стойчо Младенов. Той посочи, че задачата в оставащите три срещи в групата в Лигата на конференциите е да се вземат възможно най-много точки.

До момента „червените“ записаха равенство и две загуби, като имат една точка. Младенов си пожела отборът да играе през целия мач така, както е играл през първото полувреме на двубоя със „Заря“ (0:1) в София. Треньорът призна още, че в отбора са преживели трудно загубата от „Локомотив“ (Пловдив) с 1:3 в София.

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо смята, че отборът не е по-слаб от съперниците си в групата. „Надявам се следващите мачове в Лигата на конференциите да сме по-силни и да отбелязваме“. Според него загубата от „Локомотив“ ще помогне на отбора да подобри играта си. „След като вече играхме срещу всичките си съперници в групата, стигнах до извода, че не сме по-слаби от нито един от тях. Мисля, че последния мач и дома срещу „Заря“, особено през първото полувреме, можеше да победим, но за съжаление, това е футболът – който не вкарва, му вкарват. Надявам се в следващите мачове от Лигата на конференциите да сме по-силни и да вкарваме повече”, сподели Кайседо.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html