четвъртък, 25 април 2024 г.

Мениджърът на „Манчестър Юнайтед“: Старците ни спасиха

Снимки: Туитър
Мениджърът на „Манчестър Юнайтед“ Оле Гунар Солскяер си спаси главата след победата с 3:0 като гост на „Тотнъм“, с която „червените дяволи“ измиха срама от тежкото поражение с 0:5 от „Ливърпул“ на „Олд Трафорд“ миналата седмица.
„Разбира се, когато печелиш с 3:0 и топката не лети в нашата врата – толкова много, че Де Хеа няма нужда да прави спасявания – това е хубаво. Понякога във футбола късметът е за нас, а понякога срещу нас“, заяви норвежецът след срещата в Лондон.
„Варан е топ играч. Той чете играта добре, бърз е и много опитен. Завръщането му е много важно за нас. Всички голове бяха страхотни. Първият е основният. Почти три години съм мениджър тук, а тренировъчната сесия на Единсон Кавани от вторник, бе най-добрата, която някой е правил. Старците поведоха атаката днес. Кристиано е най-добрият. Ако не вкара, вече е фокусиран върху следващия момент. Какъв гол само…“, не скри доволството си Оле. В предни позиции той заложи именно на Роналдо и Единсон , които са на обща възраст 70 г.
Португалецът откри в 39-ата минута с класен завършек на далечната греда при пас на Бруно Фернандеш. Малко след изминаването на час игра Кристиано изведе Кавани, който нямаше проблеми да покачи на 2:0. Резервата Маркъс Рашфорд оформи класиката към края. „Юнайтед“ е пети в класирането със 17 т., колкото има и четвъртият „Уест Хем“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html