събота, 20 април 2024 г.

Първи кандидатпрезидентски дебат по бТВ: Волен Сидеров напусна, Луна беше изгонена

кадър: БТВ

В първи предизборен дебат за „Дондуков“ 2 в предаването „Тази неделя“ на бТВ позиции за бъдещето на България трябваше да сблъскат кандидат-президентите Волен Сидеров, Александър Томов, Николай Малинов и Луна Йорданова.

Волен Сидеров обаче отказа да се включи в дебата, защото според него се правела пиар кампания на Луна и преди да влязат в студиото е бил заснет клип с нея, който ѝ дава нечестна преднина и я представя като „доминиращ кандидат“.

Водещата Мария Цънцарова обясни, че е било заснето видео с Луна и останалите кандидат-президенти във връзка с тегленето на жребия за реда, по който да се задават въпроси в дебата, но то не е било излъчено и нищо не е показано по телевизията преди дебата. Лидерът на „Атака“ обаче демонстративно напусна студиото.

Самата Луна заяви, че се чуди как в дебата участват хора, „които са довели държавата дотук“ и „трябва да са в затвора“. След това тя влезе в остър сблъсък с Александър Томов и Николай Малинов. След като не успя да успокои обстановката, водещата Мария Цънцарова я помоли да напусне студиото.

Източник: glasove
 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html