20.2 C
София
събота, 1 октомври 2022 г.

8:00 часа: ДАНС пред дома на Ирена Кръстева в Бояна

Ирена Кръстева. Снимка: Klub Z

Стълпотворение от автомобили на ДАНС е имало тази сутрин пред дома на ул. “Панорамен път” в кв. “Бояна”, който обитава Ирена Кръстева, а понякога и синът й Делян Пеевски. Това казаха бдителни съседи пред Клуб Z. Но досега официално потвърждение от държавните органи няма. Имало е поне 4-5 автомобила на т.нар. българско ФБР, споделят още очевидците. Операцията съвпада с викането вчера да даде сведения на самия Пеевски, който, както е известно, се появи лично в ДАНС.

Причината са обявените проверки от страна на българските правоохранителни органи по т.нар. досиета “Пандора”, като още вчера се заговори, че и името на майка му е в досиетата. Резиденцията, за която става дума, е между “Бояна” и “Княжево”, след бившия ресторант “Еленчето”. Не е известно обаче дали Ирена Кръстева в момента е в България.

Кръстева е бивша шефка на тотото, която после се оказа собственичка на множество медии, впоследствие прехвърлени на сина й Пеевски, а после му дари милионите, които промениха коренно имуществената му декларация, в която допреди това той като депутат декларираше само един стар “Опел”.

Източник: Клуб Z

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html