събота, 20 април 2024 г.

Шампионът на Норвегия спъна ЦСКА

Снимки: Dsport
ЦСКА завърши наравно 0:0 с „Бодьо/Глимт“ във втория си мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Съставът на гостите беше по-активен, като създаде повече положения. В добавеното време на мача гол на норвежците беше отменен.
Равенството носи първа точка на „червените“ в турнира, но усложнява и ситуацията на българския състав. Той заема трето място в групата си, а шампионът на Норвегия е с 4 точки. Лидер е „Рома“, който постигна втора победа – 3:0 над „Заря“ (Луганск). В следващия си мач ЦСКА е домакин на „Заря“ на 21 октомври.
Най-чистото положение за домакините се откри в 86-ата минута, когато Жеферсон центрира, а Жорди Кайседо стреля с глава. Ударът на централния нападател обаче беше спасен от вратаря на „Бодьо“.  добавеното време гостите стигнаха до гол, той обаче беше отменен, след като съдията видя нарушение срещу Иван Турицов.
„Перфектно тактически изигран мач срещу добре организиран отбор. Този треньор гради отбор в продължение на 4  години. Имахме нашите шансове, както и те. Получи се равностоен мач. Късметът ни избягваше”, каза Младенов.
„Започнахме да ставаме по-бавни през второто полувреме, затова предприех и смяната, промених схемата. Има едно правило, което аз спазвам – когато не можеш да спечелиш, не трябва да губиш”, допълни той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html