15.6 C
София
вторник, 27 септември 2022 г.

Борисов от Кръстова гора: Изборите са предрешени

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов посети Кръстова гора навръх Кръстовден.

„Благодарение на г-н Бойко Борисов преди 14 години ние получихме частица от кръста Господен. Лично министър-председателят донесе тази велика светиня, която беше донесена тук и надлъж и нашир пази нашето отечество и благочестивия наш народ“, каза митрополит Николай, който води празничната служба в църквата.

„Чакаме вече трети избори Бойко Рашков да каже какво сме подслушвали. Превърнаха парламента в място за лични вендети. Чудовищна контрабанда на всичко в момента върви. Месеци на хаос, безвремие и нищо. Искам едно нещо да се покаже, което е свършено от това правителство – аз не го виждам. Цените вървят отгоре. За разлика от всички останали ние показваме направеното“, коментира Борисов.

„Изборите са предрешени. Не машинното лъже, а след това стават лъжите. 99.2% от гласовете на изборите преброиха за ден, а 0.8% за три дни“, заяви той.

Запитан за това, че ще има второ служебно правителство, Борисов каза: „Това си е целта на Радев от първия момент”.

Той коментира и магистрала „Хемус”. „Как ще спират „Хемус”? Това е убийство на Северозапада. Нали говореха, че Петков ще доведе над 600 инвеститори. Къде са им кредитите?”, попита Борисов.

По думите му съдебна реформа е за да дадат на Янаки Стоилов Бюрото за защита. „И да излъжат пенсионерите за 3 месеца. Да сме здрави, пък все ще се преборим някак“, посочи бившият премиер.

На страницата си във Фейсбук Борисов написа:

„Щастлив съм, че в днешния празничен ден с десетки миряни си пожелахме здраве и бяхме благословени от Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай, който ръководи празничните богослужения за Кръстовден. Кръстова гора е свещено място за вярващите хора, това е българският Атон!

Миналата година започна строителството на новото крило към манастира „Света троица“, за което правителството на ГЕРБ отпуснахме 300 000 лева. Сегашният кабинет спря пътя до Молдовския манастир. Няма нито един заделен лев в актуализацията на бюджета за пътища, за религиозен или културен туризъм…

На този светъл християнски празник научихме за умишлено прикриване на убийство на български лейтенант от страна на държавата. Изказвам искрените си съболезнования към близките на Тодор Манчев. Моите съболезнования и на близките на 139 починали българи вследствие на коронавирус инфекция днес.

Идват трети поредни избори, но още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства за твърденията си, че сме подслушвали и яли хора. Всичко това е лъжа!

Румен Радев докара България до абсолютно безвремие, страната ни се превърна в царство на хаоса. В ситуация на свръхдефицит България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната, за разлика от Хърватия ние ще останем в чакалнята. Това означава, че вратата на сигурността и стабилността е затворена за страната ни. Всичко това се случва заради липсата на пилот в самолета.“

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html