15.6 C
София
вторник, 27 септември 2022 г.

Анджелина Джоли обвини Брад Пит в десетилетие домашно насилие

Холивудската звезда Анджелина Джоли разкри непознати подробности от живота си с Брад Пит.
„След 14 години ми беше много трудно да си го призная. Не съм от хората, които взимат с лека ръка такива решения. Отне ми много време да осъзная, че трябва да се разделя с бащата на децата ми“, обясни тя.

Тя сподели в интервю за The Guardian, че не може да каже всичко, тъй като това засяга и бившия й съпруг.

По време на разговора с медията звездата обвини Брад в домашно насилие. Репортер попита 46-годишната актриса дали се страхува за безопасността на децата си. Тя отговори: „Да, притеснена съм за семейството си.“

Джоли твърди, че Брад е малтретирал словесно и физически децата, тя припомни и инцидента с частния самолет с Мадокс, който според нея е „ужасен“. Тя добави: „Това не е единичен случай. Всичко е много по-сложно. Трябваха ми много усилия, за да се окажа в положение, в което чувствам, че трябва да се разделя с бащата на децата си. В известен смисъл това продължи десетилетие. Не мога да споделя всичко.“

През 2016г. след оплакване на Анджелина Джоли за насилие над тогава 15-годишния им син Мадокс по време на полет ФБР пусна изявление, че е прегледала обстоятелствата на обвиненията и няма да продължи по-нататъшно разследване.

 

 

 

  Анделина Джоли и синът й Мадокс

Ожесточената битка между Брад Пит и Анджелина Джоли за попечителство се разиграва в съда през последните пет години, след развода им през 2016 г.

Актьорът наскоро спечели правото на съвместно попечителство над децата, но Джоли обжалва и съдията бе отстранен. А Брад подаде молба за отмяна на това решение. Битката продължава.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html