четвъртък, 18 април 2024 г.

Хаджигенов продължава войната със столичните ресторанти

Напористият адвокат Николай Хаджигенов, който по стечение на обстоятелствата е и народен представител в 46-ия парламент, води пунически войни със столични ресторанти, показва проверка на вестник „Галерия“. Провокативният юрист, кадър на Нов български университет, вдигна преди няколко седмици чутовен скандал в иначе тихия и приятен ресторант Casa mia, разположен до парка в елитния столичен квартал „Изгрев“. За шумния спор, свързан с това дали предлаганият рибайстек е изпечен както трябва вестникът вече писа, а Хаджигенов го предизвиква в компанията на атрактивната столична адвокатка Стефания Гичева.

По време на скандала клиенти на заведението останали като попарени от поведението на народния избраник. След публикацията в „Галерия“ Хаджигенов решава да си отмъсти на собствениците на Casa mia и пише пост в интернет срещу обслужването и кухнята на ресторанта като му слага ниска оценка. Солидарна с приятеля си е и адвокат Гичева.

Бар-ресторант „Посолството“ също попаднал под прицелите на Николай Хаджигенов

Но битките на Хаджигенов се оказва, че не свършват с тази случка и последвалата интернет атака. Очевидци на подобна ситуация се обадиха в редакцията и споделиха, че неотдавна борецът за по-добър живот на българите е държал сметка за обслужването и качеството на храната в бар-ресторант „Посолството“, който се намира в непосредствена близост до дипломатическата мисия на Германия. Според някои независими наблюдатели Хаджигенов съвсем се е отлепил от земята и си е повярвал до толкова, че вече няма реално усещане за това кой е, къде е и какво му позволява етикетът. Според други, в него тлее един нов Валери Симеонов, който до неотдавна се грижеше за шума в курортите и за работата на заведенията. Трети пък го подозират, че може и да се гласи за министър на туризма. Най-екзотични са предположенията на четвърти, които смятат, че в предишния си живот Хаджигенов може да е бил готвач и сега като се е преродил, в него да са се съхранили тънките познания за кухнята.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html