събота, 27 април 2024 г.

Не си играйте с името ми, изригна Роналдо

Суперзвездата Кристиано Роналдо наруши мълчанието си заради постоянните слухове и спекулации около неговото бъдеще. През последните часове португалецът бе спряган за преминаване в „Манчестър Сити“, ПСЖ, а дори и за завръщане в „Реал“ (Мадрид). Наставникът на “Кралския клуб” Карло Анчелоти пък излезе с позиция в социалните мрежи, в която не скри привързаността си към настоящия нападател на „Ювентус“, но също така заяви, че на този етап “белия балет” гледа напред към бъдещето, в което не попада CR7.

Ето какво написа Роналдо в Инстаграм:

„Всеки, който ме познава, е наясно колко съм съсредоточен върху работата си. По-малко приказки и повече действия, това е моето водещо мото от началото на кариерата ми. Предвид всичко казано и написано наскоро, трябва да изложа позицията си. Повече от неуважително към мен като мъж и като футболист е несериозният начин, по който бъдещето ми се отразява в медиите. Неуважително е към всички клубове, които са замесени в тези слухове, както и към техните футболисти и персонал. Моята история в „Реал“ е написана. Тя се намира в музея на стадион „Бернабеу“ и също е в съзнанието на всеки фен на клуба. Освен всичко, което постигнах, си спомням, че през тези девет години имах дълбока привързаност и уважение към феновете в Мадрид, привързаност и уважение, които запазвам и до днес и които винаги ще ценя. Знам, че истинските фенове на „Реал“ще продължат да ме носят в сърцата си и аз ще ги нося в моето.
Освен този последен епизод в Испания, има чести новини и истории, които ме свързват с редица клубове в много различни първенства, като никой не се притеснява да се опитва да разбере истината. Сега нарушавам мълчанието си, за да кажа, че не мога да позволя на хората да продължават да си играят с моето име. Оставам фокусиран върху кариерата и работата ми, ангажиран съм и се подготвям за всички предизвикателства, пред които трябва да се изправя. Всичко друго? Всичко останало са само приказки”, разясни Роналдо.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html