събота, 20 април 2024 г.

Меси през сълзи: Не съм искал пари, ПСЖ е една от възможностите

„Бях убеден, че ще остана тук“, каза Лионел Меси през сълзи в началото на пресконференцията, с която се прости с отбора на сърцето си. Аржентинецът прекара повече от две десетилетия в „Барселона“, но бе принуден да напусне „Камп Ноу“ заради финансовата ситуация в клуба.
Меси благодари на всички в клуба, но добави, че никога не си е представял, че ще напусне по този начин. „Много неща ми минаха през главата. Все още не мога да осъзная, че ще напусна клуба и ще трябва да променя живота си. Но ще трябва да го приемем и да продължим напред. Сякаш кръвта ми се смрази. Беше ми много тежко и още е. Все още се опитвам да осъзная какво се случва. Когато се прибера, ще бъде още по-тежко. Информациите, че съм поискал още пари, са лъжа“, каза през сълзи звездата.
Лео призна, че ПСЖ е една от възможностите, където може да продължи кариерата си. Той ще има шанса да избира следващия си отбор, като ще отиде там и без трансферна сума.

Междувременно един топ журналистите на ESPN – Жулиен Лоран, съобщава, че всичко около трансфера на Меси в ПСЖ е уредено. Аржентинецът ще премине медицински прегледи в Париж в понеделник, след което ще подпише договор с клуба. Френският вицешампион вече е резервирал Айфеловата купа за 10 август, съобщава ESPN. Причината за това е, че е много вероятно именно на символа на Париж да бъде представен Лионел Меси.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html