четвъртък, 25 април 2024 г.

Избират най-добрия стендъп комедиант на България

Това са те – финалистите на тазгодишните награди за стендъп комедия в България. Претендентите за златната статуетка ще се изправят един срещу друг на живо в Бургас в периода 29-31 юли, а домакин на събитието ще бъде лятната сцена на HashtagPAVILION. Всеки един от тях е заслужил своето място на финалите с изявите си на сцената, а вотът беше просто едно признание за техния безмерен труд.

Сега предстои най-важният етап на надпреварата. Всеки може да гласува до 30 юли на сайта www.GoldenMic.Eu, което ще определи носителя на наградата „Любим комедиант на публиката“. Междувременно всеки от регистрираните участници в тазгодишното издание ще получи възможност да даде изцяло анонимно своята номинация за най-добър комедиант. Човекът, събрал най-много гласове, ще отнесе „Наградата на гилдията“. Големият приз, наградата „Златен микрофон“ ще бъде излъчена от журито на тазгодишното издание след битка, която ще можете да проследите на живо в Бургас.

Golden Mic Awards не са просто отличие за най-голяма смешка. Те целят да задават посоката на развитие, да стимулират новаторство, да разглеждат актуалните теми и да водят до смислена конструктивна промяна през годините. Нека аплодираме комедиантите, които ще останат в историята като първите финалисти на първите национални награди за стендъп комедия в България. Това са: Кючуков Kомеди Шоу, Donald McNair, Александър Маринков Комеди, Nik Kiroff – Stand Up Comedy, V for Venetta, Muppet Girls and Julia K, Митака Беше Прав, Деница Кючукова, Miroslav Simeonoff, Димитър Иванов – Капитана, Дими, Olga Pavlova – Stand Up Comedy, stand_pam, Ustata Stand-Up Comedy.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html