20.2 C
София
събота, 1 октомври 2022 г.

Б.Т.Р. представят новия си албум „Пъзел“ на 13 октомври

Б.Т.Р.

Група Б.Т.Р. ще представят пред почитателите си в София на 13 октомври своя 13-и албум, озаглавен „Пъзел“. Музикантите обещават този албум да е много по-различен и по-ведър от предишния.

Пред бТВ Славчо Николов и Атанас Пенев разкриха, че албумът „Пъзел“ е плод на локдауна заради COVID-19. Времето, прекарано в изолация, е дало възможност на музикантите да творят. „Когато беше първият локдаун, аз няколко дни гледах в една точка и не можех да проумея какво става. След това си казах, че никога няма да имам толкова много свободно време и седнах да работя. Смятам, че много артисти ще изненадват публиката с албуми“, разказа Славчо Николов.

За новия си албум музикантите разкриха, че се надяват да направят клипове за колкото се може повече от песните, защото това е най-добрият начин да достигнат публиката. „Смятаме да следваме тази линия – всяка една песен да получи шанс хората да я видят“, каза Славчо Николов.

Той и пенев обясниха, че песните в последните им два албума имат връзка в текстовете и темите, които засягат. „За приятелството, за любовта и за истинските неща и отношения между хората. Мисля, че тези неща са много ценни – да намираш истинските хора, които могат да са с теб в лошо, но и да съпреживеят твоя успех“, обясни Славчо Николов.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html