сряда, 24 април 2024 г.

Любо Пенев търси къртици в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев увери, че е напълно спокоен и съсредоточен върху работата си въпреки медийни публикации, загатващи за евентуална раздяла между него и клуба при слаб резултат срещу „Лиепая“ в Лигата на конференциите. В ЦСКА се появи напрежение след тежката загуба от „Лудогорец“ с 0:4 в мача за Суперкупата. Пенев заяви, че има силна психика и затова „не му пука“ какво се пише и говори в медиите. Той обаче призна, че това може да е проблем за някои от футболистите.

Пенев посочи, че чувства подкрепата на ръководството и уточни, че постоянно говори с хора от управата на клуба. Според него обаче има човек или хора в ЦСКА, които целенасочено изнасят вътрешна информация, която може да навреди на отбора. „Това е информация, филтрирана към определени журналисти, от хора, които работят в ЦСКА, получават заплати в ЦСКА, но работят срещу клуба и само и единствено в свой личен интерес. Това е моето заключение. Този или тези, които изнасят тази информация, не са от ЦСКА“. „Стигна ми времето да поправим грешките. Ние играхме слабо срещу „Лудогорец“. Това е факт и е време да коригираме грешките си.“

„Армейците“ приемат „Лиепая“ в първия мач от квалификациите в Лигата на конфедерациите на „Българска армия“ в четвъртък от 20.00 часа.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html