16.1 C
София
неделя, 2 октомври 2022 г.

Надеждата ни за медал в стрелбата: Не олимпиада, а затвор

Според надеждата ни за медал в спортната стрелба – Антоанета Костадинова, този път най-големият спортен форум ще е много по-различен заради множеството ограничения и за атлетите там ще е като затвор и мъчение.
„Ние не сме като в прогнозата за времето. Очаквания в спортната стрелба е много невъзможно да имаме, тъй като ден за ден при нас няма еднакъв. Всичко може да се случи. Утре може да е съвсем различно. Подготвени сме, доколкото ни стигнаха силите и възможностите като се има на предвид, че година и половина нямаше състезания. Всички тръгват с някакви очаквания. Каквото можем и доколкото ни позволи психиката, ще го дадем“, започна тя. „Засега съм добре. Единственото притеснение идва от тези мерки, които заради пандемията няма как да е по друг начин. Дано на място като отидем да е по-спокойно. Мария Гроздева каза, че нещата са по-добре, отколкото медиите ги представят“, продължи Костадинова.

„На тази олимпиада не разчиташ само на себе си. Пречките са твърде много. Ако си контактен, и твоето състезание отива на кино. Страх няма как да няма. Ще се справим, доколкото е възможно“, продължи българката. „На всички им е ясно, че тази олимпиада няма да е като нормалните. Тя няма да е празник за спортистите. Напротив – това ще е един затвор и едно мъчение за всички. Няма да има публика. Може би това ще ни повлияе по-добре. Нищо не се знае“, каза още спортистката.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html