петък, 29 март 2024 г.

Борисов: Всичко ще се изсипе на главата на Слави Трифонов

кадър Фейсбук

„В момента, в който се състави правителство, Радев ще си прибере вересиите и всичко ще се изсипе на главата на Слави Трифонов“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод стартиращото утре 46-о Народно събрание и изгледите да има нов редовен кабинет, който да управлява държавата.

„Ако ни вкарат в трети избори, убеден съм, че държавата ще колабира. Ако имаше политическа класа, при равния резултат, който имаме с ИТН и след всички машинации, трябваше президентът да ни извика на разговори и да се разберем да работим заедно. Пък догодина, ако трябва, да се правят още едни избори“, каза Борисов.

„Хората на ДПС ги назначиха, а сега, като гледам болницата във Варна, назначават и хора на „Демократична България”, коментира още бившият премиер. И допълни, че „с назначенията на хора като Кацаров и Спецов, доста хора разбраха за подмяната, която беше наложена”.

Борисов за пореден път обвини сегашните управляващи в репресия спрямо членове и симпатизанти на неговата партия. Той призова членовете на партията да не се поддават на провокации и да бъдат внимателни. „Тези избори показаха, че твърдото ядро на партията е по-твърдо, отколкото си мислехме. И въпреки манипулациите и разпитите, за да уплашат хората, разликата накрая трябваше да я натаманяват, за да могат „Има такъв народ“ да излязат малко преди нас. А това нямаше значение, защото и да беше обратното, ние нямаше да предложим правителство“, заяви Борисов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html