четвъртък, 18 април 2024 г.

Борисов: Тотален хаос в страната, в чужбина е кражбата на деня

Европа доживя да види избори по венецуелски, по мадурски. Тотален хаос в страната, а в чужбина е кражбата на деня. Влизат уж специалисти, пипат машините, никой не ги знае какви са. С тези критики се обърна към организацията на изборите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на глас в Банкя.

кадър Фейсбук

„От Бурса ни се обаждат, от Одрин, чудо голямо е с часове. Хаосът, който създадоха, е видим. С часове висят хората по опашките. ЦИК спи в 11. В 7 хората започнаха работа, те в 9 им е първото заседание. Хиляди жалби, спрени машини, няма принтери, няма машини, тотален хаос“, каза Борисов.

кадър Фейсбук

Според него през последната седмица ГЕРБ са преживели „терор“ и запита „какво са правили в циганските махали другите партии“. Нека да завършим живи и здрави, аз съм благодарен на Господ, че ни оставиха живи. Тези как не ни затвориха, как не ни убиха… Те са като едни деветосептемврийци, давали са на прасетата хора същите те“, допълни още Борисов.

кадър Фейсбук

Той обаче беше категоричен, че партията няма да иска касиране на вота: „Тези трябва да покажат докрай истинските си мутренски номера“.

Очаквайте още подробности.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html