събота, 20 април 2024 г.

Любо Пенев: Как разузнаваме „Лудогорец“ си е наша работа

Снимки: Dsport

ЦСКА разгроми с 4:0 „Ботев“ (Враца) в последната си предсезонна контрола. Страхотен мач направи Федерико Варела, който реализира хеттрик, а автогол си вкара Гонсало Виера, чрез който бе оформен крайният резултат.
„Армейците“ тотално надиграха своя опонент и заслужено се поздравиха с успеха. Само след седмица ЦСКА се изправя срещу „Лудогорец“ на Националния стадион „Васил Левски“ в спор за Суперкупата на България.

На почивката между двете полувремена ЦСКА официално представи футболистите и треньорският щаб за новия сезон 2021/22. Церемонията трябваше да се проведе преди началото на приятелската среща, но заради токов удар това се случи на почивката.

„Победата си е победа, играхме добре и стилът, който искаме да налагаме, се получава. Когато играем добре, головете идват. За две седмици момчетата се справиха отлично, много изпътлнителни, повече не може да се желае. Готови сме и свършихме отлична работа, но остава още една седмица и ще има неща, които да доуточним. Подготвяме се и сме много добре. Отворена е селекцията, очакваме още попълнения. Антов е тук, игра през второто полувреме, ако има нещо ново, ще съобщим. Жорди Кайседо също е тук. Как разузнаваме „Лудогорец“ и какво разузнаваме си е наша работа“, завърши Пенев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html