петък, 19 април 2024 г.

Лют скандал между кандидат-депутати на ГЕРБ и „Демократична България“

Истинско зрелище се разигра пред очите на случайни посетители на парк в столицата. Кандидат-депутатът от ДБ Методи Лалов вдигна скандал на Анна Александрова от ГЕРБ. За грозната случка става ясно от видео, качено в профила на Александрова, съобщава tribune.bg. 

Снимка tribune.bg

Началото на скандала не е заснето, но по всичко личи, че виковете бързо излизат извън контрол. Минувачи опитват да се намесят, но Лалов започва да им обяснява защо трябва да се гласува за него и „Демократична България“.

Бившият съдия и настоящ общински съветник отправя заплахи към представителката на ГЕРБ, че ще отиде в затвора, но тя му отговаря, че с оглед на това кой налива парите на ДБ може да се окаже точно обратното.

Всяко търпение има граници! Винаги съм била диалогичен човек и политик. Мисля, че съм го доказала в годините пред хората и избирателите си. Днес реагирах така срещу общинския съветник от Демократична България Методи Лалов, защото този човек и партията му се подиграват с държавата ни, защото си играят със съдбата ѝ, защото арогантността и нахалството нямат място в политиката!“, написа Александрова.

Лалов все още не е коментирал скандала.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html