петък, 26 април 2024 г.

Борис Марков: Ходил ли е Радев в Росенец при Доган

Г-н Радев, ходили ли сте, 1 година преди да бъдете кандидат за президент, на посещение в парк Росенец? (В този парк се намират летните сараи на Ахмед Доган, б.р.)

Борис Марков, снима ФБ

Преди Корнелия Нинова да бъде избрана за лидер на БСП, ходили ли сте, после споделихте ли с нея, все пак тя ви издигна кандидатурата, не е ли редно? С кой от БСП ходихте на тази среща, кой ви заведе? И защо бяхте там на Росенец, на плаж ли бяхте, виждахте ли се с някой, ръка целунахте ли? На Росенец няма много неща за гледане, какво правихте там? Защото на плажа ви нямаше…

Г-н Радев, забелязахте ли, че за да влезете в парк Росенец, има само един път това да се случи? Там ли станахте протестър?

Г-н Радев, абе да не сте отишли на Росенец и всичко, което правите да е цирк, а да сте се договорили за всичко? Защото най-добре общи интереси се крият в измислени конфликти, преди му викаха „синьо-червената мъгла”, сега е „пилотско-сарайска”. Как не ви е срам бе господин Президент?!

Та, ходили ли сте на среща в парк Росенец година преди да сте номиниран кандидат за президент на БСП?

П.С. И внимавайте какво ще отговорите, мога да ви кажа кой офицер от НСО ви е отворил врата, в коя врата сте влезли, изобщо помислете си малко преди да кажете нещо като отговор.

Нека бъде светлина!

 

От ФБ профила на Борис Марков, и.д. председател на СДС в периода 2012-2013 г.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html