сряда, 24 април 2024 г.

Сара Джесика Паркър: Феновете са в тотална заблуда за Кари Брадшоу

Сара Джесика Паркър разкри, че всички фенове са в тотална заблуда за интересите на Кари Брадшоу, чиято роля в неостаряващия сериал „Сексът и градът“ я направи любимка на поколения жени.

Актрисата отбеляза, че характерът на героинята й изобщо не е толкова прост, колкото изглежда на пръв поглед.

Не толкова отдавна създателите на проекта започнаха да снимат нови епизоди, в които вече, както е ясно, няма да се включи Ким Катрал, изиграла Саман, но ще има продължение на отношенията между Кари и Тузара.

Във връзка с началото на проекта разговорите с Паркър са все повече и повече, както и подробностите около продължението на проекта. Актрисата откровено говори за ролята си и в същото време отбелязва, че първоначално нейната героиня е трябвало да създаде съвсем различно впечатление: „Най-голямото погрешно схващане за Кари е, че тя се интересува само от сексуалния живот. Всъщност тя се интересуваше от разговори за секс и връзки, както и за лични отношения, за любов и семейство“.

А сред нещата, които Паркър смята, че правят нейната героиня толкова интересна, са точно взаимоотношенията: „Най-интересното в нея е приятелствата й и колко те са истински и важни за нея. Приятелствата й са сложни и тя често се проваля, както и всички ние – проваляли сме се в любовта, проваляли сме се и в приятелствата… проваляли сме доста често и себе си… Никога не се страхувахме от тези недостатъци в Кари и те често бяха точно илюстрирани. Понякога хората я осъждаха строго за това, но аз винаги се радвах да разказвам тези истории, защото това я правеше човек и караше хората да се идентифицират с нея“, сподели Сара Джесика Паркър.

Наскоро стана известно, че в шоуто ще се появи нов герой. Към основния актьорски състав ще се присъедини 45-годишната актриса Сара Рамирес, която е най-известна с ролята си в сериала „Анатомия на Грей“, в който играе ЛГБТ персонаж – ортопедичен хирург на име Кели Торес.

В „Сексът и градът“ Рамирес ще играе небинарна личност (небинарните хора не се считат нито за мъж, нито за жена) на име Че Диас.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html