петък, 19 април 2024 г.

16-годишен ще пази за ЦСКА в Австрия

16-годишният вратар Алекс Божев попадна в групата на ЦСКА за лагера в Австрия. Футболният тим приключи с първия етап на подготовката си у нас и днес замина за Тирол.

„Червените“ ще изиграят 4 контролни срещи до 8 юли – на 26 юни (събота), 19:00 ч. срещу „Вакер“ (Инсбург), на 30 юни (сряда) от 19:00 ч. с „Олимпиакос“, на 4 юли (неделя) от 17:00 ч. с „Вердер“ (Бремен) и на 7 юли (сряда) от 19:00 ч. „червените“ излизат срещу „Карабах“.

Крилото Георги Йомов призна, че в тима е нужно да има конкуренция на всеки пост. „Заминаваме в добро настроение. Добре сме физически, подготвени сме. Отиваме да си довършим работата и да се подготвим добре, за да покажем най-доброто си лице в началото на сезона. Имах леки проблеми, но вече съм ги отстранил, всичко е наред. Влязох в подготовката нормално“, каза Йомов. „По мои първи виждания новите попълнения са добри момчета. Има време да се докажат. Не ме притеснява конкуренция. Винаги трябва да има конкуренция, защото без нея не е интересно и няма как да се развиваме“, добави атакуващият играч на „червените“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html