петък, 29 март 2024 г.

„Сексът и градът“ се завръща: Няколко любопитни факта, които и феновете не знаят

„Сексът и градът“ е поредният хитов сериал, който ще се сдобие с продължение. То ще е от 10 епизода, всеки от който ще е с продължителност 30 минути.

„Сексът и градът“ остана без Саманта Джоунс, но се сдоби с полово неутрален герой.

Крис Ноут, актьорът, който изигра Тузара, се завръща. Така че романтиката е гарантирана, информира vbox7. Ето някои неизвестни факти за сериала:

Повечето персонажи са вдъхновени от истински хора.

Кари, Миранда, Саманта и Шарлот са вдъхновени от съвсем истински хора, които имат много сходен характер. Образът на Тузара също е вдъхновен от истински човек и тук става въпрос за популярен издател – Рон Галоти. „Той е от онези мъже в Ню Йорк, за които всеки говори. Винаги го забелязваш, когато влезе в стаята“, споделя Кандис Бушнел, авторката на книгата.

Събитията са напълно истински.

Доста от видяното в епизодите – мъжете по срещите, разговорите между приятелките, изглеждат доста истински. Това е, защото… те са истински! Бушнел често е прибягвала до собствения си опит в търсене на любовта, когато е писала книгата.

Сара Джесика Паркър не е искала ролята.

Когато прочела сценария, актрисата е отказала ролята на Кари Брадшоу. Продуцентът на шоуто е този, който все пак успява да убеди Паркър да се снима в сериала. И както се казва, останалото е история.

Кристин Дейвис е трябвало да играе ролята на Кари.

Докато Сара Джесика Паркър се е чудила дали да вземе ролята на Кари, от екипа предлагат ролята и на Кристин Дейвис, която по-късно играе ролята на Шарлот. Но самата Кристин не е искала също да играе ролята на Кари Брадшоу.  Според нея тя можела да влезе само в ролята на Шарлот.

Апартаментът на Кари Брадшоу съществува и е туристическа атракция, но не се намира на адреса, на който е казано в сериала.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html