петък, 26 април 2024 г.

Мангъров не е в листите на АБВ, защото тя се е коалирала с БСП

Доц. Атанас Мангъров заяви в ефира на Нова тв, че вече не е в листите на АБВ, защото „не са го пожелали“. На изборите на 4 юли той бе водач на листата на партията във Варна.

Доцент Мангъров. Снимка: bTV

„По-скоро не ме пожелаха. Никога не съм се натискал да бъда политическо лице. Аз влязох в листите на АБВ защото те ме поканиха. Когато обсъждахме нещата, се оказа, че те са от моята страна на бариерата. Всъщност бяхме заедно защото споделяме сходни виждания, но сега, когато АБВ е в коалиция с БСП, нещо, което е неправилно и ще им струва след време. Както бяха в правителството на ГЕРБ, още им го начукват. След време те ще получат всичките негативи, че са в коалиция с БСП“, сподели Мангъров.

Мисля, че това, което се прави, не е разумно, добави той.

Противникът на мерките и НОЩ коментира разформироването му и ниският брой ваксинирани.

„Винаги съм казвал, че от този щаб няма нужда. И всичките неща, които щаба говореше, бяха ненужни и създаваха само паника. Спокойно можеше да ги няма. За ваксинациите. Ние не сме се скъсали да се ваксиниране, но въпреки това случаите намаляват. Има и други места, на които е топло, лятото не е фактор.

Ние не си даваме труда да установим, че една значителна част от населението явно се е срещнала с вируса. Естествената инфекция създава доживотен имунитет, каза Мангъров.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html