петък, 19 април 2024 г.

Бойко Борисов: На бас, че повече няма да бъде хванат руски шпионин в България (обновена)

Обзалагам се, че след тази смяна на шефа на ДАНС, повече никога в България няма да бъде хванат руски шпионин. Извинявам се на тези смели момчета, дето 10 години пазят България, дето се хвърлиха за родината да разбият шпионска мрежа на друга страна, сега ги изкарват какви ли не! Когато си служебен премиер не сменяш шефове на служби, това е реваншизъм, не го разбирам“, каза още лидерът на ГЕРБ. „Това се прави за да се свърши мръсната работа на Радев“.
Това заяви Бойко Борисов на среща с предизборния щаб на ГЕРБ.
Единствената причина за овладяването на ДАНС е точно това, да се спаси руската разузнавателна мрежа у нас.
Сега разбрах защо не искаха да направят правителство. За да дойде служебно такова и да свърши мръсната работа на кандидат-президента Радев. Той иска да дойде на власт, както комунистите след 9-ти септември. По тихия начин, с преврат.

 

Томислав Дончев ще оглави националния предизборен щаб на ГЕРБ, а Даниел Митов – софийския. Това обяви  Борисов.

„Подготвени сме за изборите, хаосът, ченгеджийството и страхът, в който искат да вкарат да живеят хората, няма да стане. Аз не знам има ли в света такъв аналог. За едни избори кандидатът за президент да е едноличен господар в страната. Разбира се ние сме подготвени“, подчерта лидерът на ГЕРБ. Той отрече твърденията, че ГЕРБ са били сами като отбеляза, че те винаги са управлявали в коалиция.

Заместник-председателят на партията Томислав Дончев посочи, че е от изключително значение да се покаже, че в ГЕРБ има нови и свежи лица, което е ясен знак, че партията се развива и обновява.

„Отиваме на изборите с увереност, че отново ще сме първа политическа сила”, заяви Даниел Митов, който е и водач на листата в 23 МИР.

Борисов коментира рокадите във властта и скандалите с подслушването.

„Приемам, че смениха областните управители и шефовете на полицейските управления – те имат отношение към изборите. Приемам, че и ДАНС имат връзка с изборите. Но каква е връзката на шефа на „Митниците”, коментира Борисов. Той изтъкна, че в Митниците за шеф са върнали човек на Орешарски и попита какво налага тази смяна и с какво тя ще гарантира честността на изборите.

Относно обвиненията за подслушване на политици, той каза:

„Още чакам да видя автобусите с двойни дъна, с които ГЕРБ извозвали бюлетини. Не съм ги видял, вероятно и никой никога няма да ги види. Сега ни обвиниха пак, че сме записвали. Само че тези, които записваха, сега са в МВР”, каза лидерът на ГЕБР.

Млади активисти на ГЕРБ с различни професии се представиха пред Борисов: „Това са хората след 2 години за общински съветници, районни кметове, за кмет на София. Всичко това, което го говорите, не го препоръчвайте, а го вършете“, каза бившия премиер.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html